Top Ad unit 728 × 90


Shadowrun Dragonfall DC v2.0.8 Android APK+DATA Oyunu

Shadowrun Dragonfall  DC v2.0.8 Android APK+DATA Oyunu


05-12-2014 Yeni Android APK Son versiyon Tek Part Oyunlar

 It kesin versiyonunu yapma 5 tamamen yeni misyonlar, alternatif sonlar, yeni müzik, yeniden tasarlanmış arayüzü, takım özelleştirme seçenekleri, yenilenen dövüş sistemi, ve daha fazlası: Directors Cut orijinal oyuna yeni içerik ve geliştirmeleri bir ev sahibi ekler bu bir-bir-tür cyberpunk RPG deneyimi.

Bu 2054 - ve dünya değişti. Teknoloji denetlenmeyen gelişmeler insan ve makine arasındaki çizgiyi bulanık olması. Elfler ve troller acımasız şirketler dünya kuru kanama, aramızda yürümek ve terör Feuerschwinge saltanatı sadece uzak bir anı olduğunu. Almanya parçalanmış olan - "Akı Devleti" olarak bilinen istikrarlı bir anarşi Berlin kenti kontrol eder. Bu güç geçici bir yer, hemen hemen her şey gider, ve sağ bağlantıları başarı ve açlık arasındaki farkı olabilir. Sizin ve savaş-yaralı shadowrunners sizin ekibi için, hızlı bir maaş günü kazanmak için daha iyi bir yer yoktur.

Şimdi, yeni bir tehdit, anlatılmamış kaos ve yıkım anlamına gelebilir biri artıyor. Yakında sizin ve ekibinizin ölümcül bir komplonun yanlış tarafında yakaladı biri. Tek ipucu: Dragonfall fısıltıları. Great Dragon Feuerschwinge hala doğru anı dönmek için bekleyen, hayatta olabilir söylentiler ...

Benzersiz cyberpunk-meets-fantezi Shadowrun dünya yaklaşık 25 yıl önce kurulduğundan bu yana aşağıdaki büyük bir kült kazanmıştır. Şimdi, yaratıcısı Jordan Weisman tek bir oyuncu olarak bu klasik oyun ayarı modernizasyonu, Shadowrun dünyasına döner, taktik RPG sıra tabanlı.

Bir Klasik, Öykü-Driven RPG: keskin nesir ve derin karakter geliştirme anlatı tam Branching. Tüm çok insan karakter çeşitli döküm akıllı, 20+ saat kampanyasında kendinizi.

Benzersiz Ayar: Shadowrun, şimdi 25. yıldönümü kutluyor ayarı fan-favori oyun "Teknik Magic karşılar" distopyacı geleceğini yaşayın. Shadowrun: Dragonfall - veteran oyuncular için klasik Shadowrun karakter bol ve teknoloji sağlayan içine dişlerini batmaya ise Directors Cut, önceden Shadowrun deneyime sahip olanlar için ayara mükemmel bir başlangıç noktasıdır.

Sizin Takımınız komuta: shadowrunners küçük bir ekip Kurşun - kendi bakış, motivasyonları ve backstory her. Senin takımın üyeleri görevleri sırasında zıt roller oynamak için tasarlanmış, ve her beceri, yetenek, güçlü ve zayıf yönlerini ayrı bir kümesi vardır vardır. Ama misyonu ile ilgili tüm değil - her bir ekip üyesi de kenara fırça veya önemli bir rol oynamayı seçebilirsiniz kendi yaşamlarında, içinde yüz zorlukları vardır.

Turn-Based Taktik Combat: Eğer gölgeler çalışan olduğunuzda, her meseleleri açın. Daha iyi kapağa taşımak melee içine şarj veya düşman bir kalabalığın içine bir ateş topu lob - akıllıca eylemleri seçin. Senin emrinde 200'den fazla silah ve büyü ile, her fırsatta anlamlı seçenekleri ile doludur.

Yetenek Tabanlı Karakter İlerleme: Bir başlangıç karakter arketipini seçin ve oradan inşa! Riggers ve Deckers'ın uçakları ve bilgisayar sistemlerine doğrudan bilincini projelendirme, kritik teknolojik destek sağlarken Sokak Samurai ve Fiziksel Üstadlar, savaş, Şamanlar ve Büyücüler güçlü müttefikleri çağırmak ve ölümcül bir büyü hakim gelişmiş savaş becerilerini kullanmak. Shadowrun: Dragonfall en sınıfsız beceri sistemi, seçtiğiniz herhangi bir yönde karakter büyümeye olanak sağlar.

Oyun Videosu


Gerekli Android O / S: 4.4+

APK+DATA İNDİR

Shadowrun Dragonfall DC v2.0.8 Android APK+DATA Oyunu Reviewed by Unknown on 16:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by APK-Paylas | Android APK Hileli Oyunlar Full indir © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Fullindir.co. Blogger tarafından desteklenmektedir.